iPhone inkoopactie van iPhoneclub en EvolutionIT (Update)

Nog geen iPhone gekocht? iPhoneclub organiseert in samenwerking met het Utrechtse bedrijf EvolutionIT een inkoopactie. Bij meer dan 50 kopers kun je fors besparen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone inkoopactie iPhoneclubHeb je nog geen iPhone, maar sta je wel te popelen om er een te schaffen? Heb je geen familie, vrienden of kennissen in Amerika? Zie je op tegen een bestelling via de Amerikaanse route? Vertrouw je al die wazige Marktplaats- en eBay-aanbieders niet? De iPhoneclub biedt vanaf vandaag in samenwerking met EvolutionIT een inkoopactie aan voor de Apple iPhone.

EvolutionIT- gevestigd in Utrecht – heeft een grote voorraad iPhones die smachtend op een nieuwe eigenaar liggen te wachten πŸ˜‰ Zij hebben ons gevraagd om voor de iPhoneclub-bezoekers die nog zonder iPhone zijn een speciale actie op te zetten. Jouw voordelen? Uiteraard een scherpe prijs, volledige garantie-afhandeling, supersnelle levering en een Nederlands aanspreekpunt bij problemen, alhoewel je daarvoor natuurlijk ook altijd in ons iPhone-forum terecht kunt. Hoe werkt de inkoopactie en wat gaat de iPhone kosten?

Wat is de prijs?

EvolutionIT kan de iPhone 8GB US-versie aanbieden voor € 495,- incl. BTW en 1 jaar garantie. Maar … bij meer dan 50 serieuze belangstellenden zal de prijs zakken naar €475,- incl. BTW en 1 jaar garantie. Vanaf a.s. maandag heeft EvolutionIT meer dan voldoende voorraad om deze inkoopactie te kunnen doen en zij garanderen een levering binnen twee dagen na het plaatsen van de bestelling (zie verder voor indicatie leveringsdatum).

Hoe gaan we dit nu aanpakken?

In de gekoppelde forumdiscussie kun je door simpel “Ja, ik doe mee met de inkoopactie” aangeven of je mee wilt doen met deze inkoopactie (verplichte stap!. Hiermee geef je aan dat je de iPhone 8GB US-versie sowieso voor de speciale iPhoneclub-prijs van €495,- wilt kopen. Zijn er meer dan 50 kopers, dan wordt de prijs €475,- en kun je de €20,- verder in je portemonnee houden. Als je je hebt aangemeld voor het forum en in die discussie hebt aangegeven dat je meedoet, moet je ook via het inkoopactie-contactformulier je naam, adres, woonplaats, e-mail en overige gegevens invullen, zodat EvolutionIT je kan benaderen wanneer de iPhone voor je klaarligt. Wij zorgen dat EvolutionIT die gegevens van ons ontvangt. Deze gegevens zullen meteen na afloop van de inkoopactie weer door ons worden verwijderd, want wij hebben verder geen enkele belangstelling om je lastig te vallen met vervelende reclameuitingen of iets dergelijks. Dan is dat ook gelijk duidelijk πŸ™‚

Als afsluiting nog de volgende quote (via e-mail) van Mark van de Griendt van EvolutionIT:

Het is inderdaad een keuze die de klanten moeten maken: direct in de US kopen en zelf alle rompslomp of voor een hoger bedrag bij ons kopen. Qua prijsstelling kan ik niets meer doen dan de voorgestelde €495 incl (als er minder dan 50 belangstellenden zijn) en ik besef dat we daarmee duurder zijn. Wij verwachten echter geen vooruitbetaling en klanten kunnen afhalen in Utrecht. Ik denk dat mensen zelf die keus kunnen maken.

Belangrijke mededelingen

  • De iPhoneclub verzorgt alleen de inkoopactie. Wij zorgen dus dat mensen zich via het forum als geinteresseerde kunnen aanmelden en sturen de adressen door naar EvolutionIT. Wij gaan dus niet over de verdere afhandeling!
  • De iPhones worden geleverd in de originele verpakking incl. AT&T-simkaart. De unlockprocedure zul je dus zelf moeten doen met de informatie die via iPhoneclub.nl en het forum beschikbaar is.
  • Maak voor jezelf een vergelijking van de aanbieders en beslis dan of je mee wilt doen met de inkoopactie. Zowel hier op de weblog als op het iPhone forum vind je de prijzen van alternatieve aanbieders, maar die bieden geen garantie bij problemen zoals EvolutionIT dat wel doet.
  • Opmerkingen als: “Wat duur, ik koop hem wel via …” of “Mooie actie, maar ik heb er al een” zijn off-topic en zullen zowel hier in de reacties als op het forum worden verwijderd.
  • Door in de forumdiscussie kenbaar te maken dat je mee wilt doen met deze inkoopactie geef je aan dat je zeer serieus van plan bent de iPhone 8GB US-versie voor maximaal €495,- incl. BTW en 1 jaar garantie te kopen. Krabbel dus niet flauw achteraf terug, want de korting geldt alleen bij meer dan 50 kopers. Je benadeelt op die manier dus andere geinteresseerden.
  • De inkoopactie stopt als er 60 kopers zijn (60 in verband met de onvermijdelijke afvallers). Deze kopers betalen dan €475,- incl. BTW. Bij grote belangstelling zullen we eventueel een vervolgactie opzetten.
  • Als er voor maandag 8 oktober 0:00 uur minder dan 60 kopers zijn, stopt de inkoopactie en zullen de namen worden doorgegeven aan EvolutionIT. Deze kopers betalen dan €495,- incl. BTW. Je kunt je iPhone dan vanaf dinsdag 9 oktober ophalen bij EvolutionIT in Utrecht.
  • EvolutionIT over de garantie-afhandeling: “Wij zijn een distributeur voor HP, IBM, Cisco en Apple en verzorgen bij DOA ook de inname en garantiezaken voor onze klanten. Tot het moment dat de iPhone in Nederland bij Apple service partners aangemeld kan worden, sturen wij reparaties ook gewoon terug naar de US voor onze klanten.”
  • De iPhoneclub heeft geen enkel commercieel belang bij deze inkoopactie, met andere woorden: wij verdienen er niets aan. Wij verzorgen deze inkoopactie omdat zelf enthousiast zijn over de Apple iPhone en omdat we natuurlijk hopen dat jullie regelmatige (en gezellige!) weblog- en forumbezoekers zullen worden πŸ™‚
  • Meld je na het invullen van het contactformulier aan in deze forumdiscussie (verplichte stap). Zodoende kan iedereen zien hoeveel aanmeldingen er zijn en hoeven wij niet continu een statusupdate te geven. Zonder forumaanmelding worden je gegevens niet aan EvolutionIT doorgegeven!

UPDATE
De inkoopactie is inmiddels succesvol afgesloten. We hebben ons streefaantal van 60 personen bereikt die vanaf a.s. maandag aan de slag kunnen met hun nieuwe Apple iPhone. We beraden ons nog op een volgende ronde, dus hou de weblog in de gaten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2007, 5:08
Categorie Providers
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.