Signal: maak van je iPhone een afstandsbediening

Met Signal kun je de iTunes-bibliotheek op je Mac op afstand bedienen vanaf je iPhone. Geen streaming audio dus, maar wel een remote control voor je muziekcollectie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Signal, remote controlMet Signal kun je je iPhone als afstandsbediening voor de Mac gebruiken. Geen angst dat je je garantie kwijtraakt, want Signal kan worden gebruikt zonder software van derden de installeren. Helaas is de software wel betaald: het kost $24,95 maar je kunt vooraf een demo uitproberen.

Met Signal kun je de iTunes-bibliotheek op de Mac vanaf je iPhone bedienen. Je installeert Signal op de Mac, waarna het programma een mini-server opstart die je via je iPhone of iPod Touch kunt bedienen. Eigenlijk werkt het ook op andere apparaten die een browser en internetverbinding hebben, zoals een UMPC. Je opent de URL die Signal aan je heeft doorgegeven en opeens heb je een iTunes remote control in handen!

Goed om je te realiseren, dat deze applicatie geen iTunes-muziek naar je iPhone kan streamen. Als je dat wilt, kun je beter deze workshop audio streaming uitproberen. Het enige wat je met Signal kunt doen is het afspelen van muzieknummers starten, stoppen en skippen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 15:39
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.