iPhone-gebruikers meest tevreden

Volgens onderzoek van ChangeWave is 82% van de iPhone-bezitters zeer tevreden met de iPhone. Alleen de BlackBerry komt enigszins in de buurt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

TevredenheidKijk, dat horen we nu graag: volgens het nieuwste ChangeWave-onderzoek dat op 2 oktober werd afgerond, is 82% van de iPhone-bezitters “zeer tevreden” over hun telefoon. De tevredenheid steeg daarmee met 5 punten sinds het vorige onderzoek, in juli. Apple staat daarmee ver boven andere toestelfabrikanten. Het enige andere bedrijf waar gebruikers warm voor lopen is RIM, de maker van de BlackBerry.

Alleen Apple en RIM scoren boven de 50% zeer tevreden gebruikers. Apple is ook het populairst bij toekomstige aankopen: 16% van de respondenten willen in de komende zes maanden een iPhone kopen.

ChangeWave voerde het onderzoek uit onder 3.654 consumenten. Apple’s marktaandeel steeg naar 2%, een verdubbeling vergeleken met de cijfers uit juli. De auteurs van het onderzoeksrapport zeggen met een goed gevoel voor understatement: “Apple stelt niet teleur”.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2012, 14:10
Categorie Achtergrond
Onderwerpen changewave, onderzoek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.