Phone Fingers: vingercondoom voor de iPhone

Phone Fingers voorkomen dat er vingerafdrukken en viezigheid op het scherm van de iPhone komt. De vingercondooms zijn verkrijgbaar in pakken van 25 stuks en herbruikbaar!

Phone FingersOok zo gefrustreerd over de vette vingers op het touchscreen van je iPhone? Pak een vingercondoom van Phone Fingers en het probleem is opgelost. Ze zijn speciaal gemaakt voor het touchscreen van de iPhone en houden het scherm schoon. Da’s gek, want de iPhone met handschoenen aan bedienen werkt helemaal niet. Volgens de makers zijn ze een ware eye catcher, maar we zijn niet zeker of het dan gaat om bewonderende of meewarige blikken.

De Phone Fingers zijn, net als echte condooms, verkrijgbaar in verschillende maten. Kies uit Small, Medium, Large en Extra Large. Voor wijsvingers is Medium de meest geschikte maat. Wil je ook je duim inpakken, dan is Large of Extra Large een aanrader. Het plaatsen van de Phone Fingers gebeurt op dezelfde manier als een normaal condoom: op het topje zetten en uitrollen maar. Je kunt deze Phone Fingers meermaals gebruiken. Om uit te proberen kun je een verpakking van 5 stuks voor $3 kopen. Bevalt het vingeren, dan kun je upgraden naar de grootverpakking: 25 stuks voor $9,90.

Ook zo benieuwd of het cool genoeg staat? Bekijk het filmpje:

+1 Michel voor weer een fantastische nieuwssubmit!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2007, 19:05
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.