iPhone-gebruiker verbreekt onofficieel sms-record

Een iPhone-gebruiker heeft het onofficiële sms-record met drie seconden verbroken. Binnen 22 seconden typte Brian Sweet twee lange en moeilijke zinnen.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

SMS recordEen Britse vrouw verbrak gisteren onofficieel het wereldrecord sms’en met ruim negen seconden. Binnen 26 seconden wist ze de zin ‘the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human‘ te swypen op een Samsung Galaxy S. Nu is het ‘record’ opnieuw verbroken en wel door een iPhone-gebruiker.

iPhone-gebruiker Brian Sweet van Gumball Tech deed 21,8 seconden over het typen van de zin. Het is nog maar de vraag of Sweet in het Guinness Book of World Records komt, aangezien hij gebruikt maakt van de woordcorrectie van de iPhone. “Toch is het beter dan wat de vrouw heeft bereikt”, zegt Sweet tegen Cult of Mac.

Voor wie het niet kan geloven: Brian Sweet heeft een video van zijn recordpoging op YouTube geplaatst. Wie durft dit record te verbreken?

Via: Mac Rumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 14:04
Categorie Achtergrond
Onderwerpen samsung, sms, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.