iPhone-demoman Bob Borchers stapt op bij Apple

Personele veranderingen bij Apple: senior marketingman voor de iPhone Bob Borchert stapt op bij Apple. Hij gaat werken bij een venture capitalist, waar hij $280 miljoen in mobiele technologie mag steken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

bob borchersBob Borchers, de man die we allemaal kennen van de iPhone-demofilmpjes, gaat aan een nieuwe baan beginnen als general partner bij een venture capitalist. Borchers deed overigens meer dan filmpjes maken voor Apple; hij had een behoorlijk verantwoordelijke baan als senior director of worldwide product marketing voor de iPhone. Borchers werkte sinds 2004 voor Apple en hield zich bezig met producten als de iPhone en iPod.


borchersDe 43-jarige werkte eerder bij Nokia en Nike en noemt de periode dat hij bij Apple werkte “amazing”. Bij venture capitalist Opus gaat Borchers investeren in mobiele technologie. De overstap is op zich wel opmerkelijk, omdat de markt voor durfkapitaal in de VS behoorlijk is ingezakt door de recessie. Opus heeft momenteel vier partners en meer dan 1 miljard dollars om te investeren. “It was kind of a no-brainer”, zegt de voormalig Apple-man over zijn overstap. Borchers krijgt een zak geld ter waarde van $280 miljoen die hij samen met zijn collega’s mag verdelen. In pak ziet hij er trouwens veel serieuzer uit (zie foto hiernaast).

Via: Wall Street Journal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 juni 2009 om 13:10
Onderwerp
Categorie
Apple
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.