Backgrounder nu compatibel met iPhone OS 3.0 (jailbreak)

ackgrounder is een hulpmiddel waarmee je applicaties op de achtergrond kunt laten draaien. Er is nu een nieuwe versie uitgekomen met nummer svn.r247, die alleen geschikt is voor mensen die firmware 3.0 hebben geïnstalleerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

backgrounderBackgrounder is een hulpmiddel waarmee je applicaties op de achtergrond kunt laten draaien. Er is nu een nieuwe versie uitgekomen met nummer svn.r247, die alleen geschikt is voor mensen die firmware 3.0 hebben geïnstalleerd (dus probeer het niet als je nog op 2.2.1 zit). Met deze nieuwe versie moet je wel een stap terug doen, want alleen de basisfunctionaliteit werkt. De extra functies zullen na verloop van tijd weer toegevoegd worden. Om Backgrounder in te schakelen open je de applicatie, waarna je de homeknop ingedrukt houdt.

Er verschijnt dan een pop-up om duidelijk te maken dat Backgrounder actief is. Op dezelfde manier schakel je Backgrounder voor de betreffende applicatie weer uit. Wat het onhandig maakt, is dat je geen lijstje te zien krijgt welke applicaties op de achtergrond draaien. Die zul je zelf moeten onthouden. Als je batterij sneller leeg gaat dan gepland moet je misschien eens checken of je niet per ongeluk nog wat applicaties op de achtergrond hebt laten draaien.

Hoe Backgrounder omgaat met de iPhone 3GS, die bij het ingedrukt houden van de homeknop de functie Stembediening activeert, zal de ervaring uitwijzen. Voorlopig kun je nog geen jailbreak uitvoeren, dus het lukte niet om te controleren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:30
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.