iPhone 5s in foto’s

De iPhone 5s werd door Apple aangekondigd op dinsdag 10 september 2013. In dit artikel kijken we naar alle iPhone 5s-foto's van Apple.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5s goud alle kantenOp dinsdag 10 september was het dan ook eindelijk zover: Apple onthulde de iPhone 5s en iPhone 5c. De introductie van beide iPhones ging gelijk gepaard met een hoop informatie, maar ook veel afbeeldingen. In dit artikel kijken we nog eens goed naar alle foto’s van de iPhone 5s die Apple na de aankondiging beschikbaar heeft gesteld. In de foto’s zie je de iPhone 5s van de voor-, achter- en zijkant. Ook zie je nieuwe functies zoals de Touch ID-vingerafdrukscanner in actie.

Bovenstaande afbeeldingen zijn allemaal afkomstig van Apple. Dit zijn gelijk ook een paar van de meest hoogwaardige iPhone 5s-afbeeldingen die op het moment beschikbaar zijn. Hoewel een paar journalisten wel al iPhone-foto’s konden maken tijdens een korte hands on, heeft nog niemand de iPhone mee naar huis kunnen nemen. Niemand buiten Apple heeft daarom de iPhone 5s in een studio kunnen fotograferen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2015, 13:59
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.