iPhone 4 vanaf 1 euro bij T-Mobile Duitsland

T-Mobile gaat in Duitsland vandaag of uiterlijk morgen de prijzen en abonnementen voor de iPhone 4 bekendmaken. De iPhone 4 gaat vanaf 1 euro kosten.

24 juniT-Mobile gaat in Duitsland vandaag de prijzen voor de iPhone 4 bekendmaken. Net als in Nederland was de iPhone in Duitsland steeds vanaf 1 euro verkrijgbaar. Bij de iPhone 4 zal dat ook het geval zijn. Via het officiële Twitter-account van Deutsche Telekom is dat bekendgemaakt: de iPhone 4 is vanaf 1 euro te krijgen bij een Complete-abonnement. Overige prijzen en abonnementen worden vandaag via Twitter bekendgemaakt en staan morgen op de website.

Dit weekend schreef de Duitse schandaalkrant Bild am Sonntag dat de nieuwe iPhone 4 wel 100 euro duurder zou worden dan de iPhone 3GS. De 32GB uitvoering van de iPhone 4 zou bij een goedkoop abonnement zelfs €400 kosten. Dat blijkt dus mee te vallen: via het Twitter-account @telekom_hilft maakt de Duitse operator duidelijk dat de prijzen niet zoveel zullen afwijken van de eerdere iPhones.

T-Mobile DE heeft inmiddels meer opheldering gegeven: de witte iPhone 4 is aanvankelijk niet leverbaar. Voor het toestel moet je tussen €1 en €399,95 bijbetalen, afhankelijk van gekozen abonnement.

t-mobile iphone 4

Vanaf morgen start de voorverkoop van de iPhone 4 en vanaf 24 juni ligt de telefoon in de winkels in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Japan en de Verenigde Staten. Zakelijke klanten krijgen bij T-Mobile Duitsland een Upgrade Anytime-optie, waarmee je voor het einde van je abonnementsduur kunt overstappen naar de iPhone 4. In Nederland heeft T-Mobile voor particulieren ook zo’n regeling, waarbij je tegen betaling van 69,95 euro administratiekosten je abonnement kunt ‘oversluiten’. Je krijgt dan eerder de beschikking over de iPhone 4, maar moet eerst je oude contract uitdienen en zit daarna aan een nieuw één- of tweejarig abonnement vast.

Meer info over deze Early Renewal-regeling van T-Mobile is online te vinden (zie optie 1, ‘Is er een mogelijkheid om mijn contract vervroegd te vernieuwen met een nieuw toestel?’).

Wie geen abonnement bij T-Mobile wil afsluiten kan in Nederland ook gewoon terecht bij de telefoonwinkels. Phoneshop heeft al aangekondigd dat ze de iPhone 4 met abonnementen van alle operators gaan aanbieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2010, 19:30
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, duitsland, iPhone 4, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.