iPhone 4 nu al uitverkocht in enkele Amerikaanse steden

In sommige Amerikaanse steden is de voorraad iPhone 4 al uitverkocht, ook al kregen de winkels zo'n 1.000 tot 1.200 stuks.

iphone wachtrijNadat eerder vandaag de iPhone 4 in de verkoop ging in drie Europese landen is nu de lancering in de VS aan de gang. Apple Stores die gevestigd zijn in een winkelcentrum krijgen tussen de 1.000 en 1.400 stuks binnen. Toch zijn er ook al Apple Stores die door de voorraad heen zijn: een forummoderator van TiPB zag dat Apple-medewerkers bij The Falls in Florida waarschuwden dat de iPhone 4 is uitverkocht. Ze stuurden mensen die vanaf een bepaald punt in de wachtrij stonden, naar huis.


Mensen die hun iPhone gereserveerd hebben, kunnen wel gewoon hun toestel halen. Ook in andere Amerikaanse steden zoals San Francisco Stonestown is de niet-gereserveerde voorraad op. Volgens Apple waren de wachtrijen langer dan ooit eerder is vertoond, ook al konden mensen hun iPhone 4 comfortabel via internet bestellen en kregen ‘m op die manier nog een dag eerder geleverd ook.

Een filmpje van de lancering op Fifth Avenue:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

CNET maakte eerder een filmpje van de kampeerders langs Fifth Avenue:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Hieronder de wachtrij in Regent Street, waar Jean-Paul samen met forummoderator “R” ergens in deze lange rij staat. Zelfs als je de iPhone had gereserveerd bleek de wachttijd nog behoorlijk lang.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 juni 2010 om 16:44
Onderwerp
Categorie
Round-up

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.