iPhone 4 gratis bij goedkoop zakelijk KPN-abonnement

Momenteel loopt er bij KPN een aanbieding waarbij je de iPhone 4 in combinatie met een zakelijk KPN-abonnement erg goedkoop kunt aanschaffen. Het abonnement kost nog geen €17,50 per maand en je krijgt er de iPhone 4 gratis bij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kpn iphone 4We besteden op iPhoneclub niet zo vaak aandacht aan losse kortingsacties voor de iPhone 4, omdat er zelden echt spectaculaire aanbiedingen tussen zitten. Maar de aanbieding die we via tipgever Jelle kregen toegestuurd, is een positieve uitzondering. De webwinkel Zakelijkvoordelig.nl (onderdeel van gsm.nl) biedt de iPhone 4 aan in combinatie met een tweejarig zakelijk KPN-abonnement. Je krijgt de iPhone 4 gratis als je KPN BedrijfsFlexibel (€7,50 per maand) afsluit in combinatie met een Pocket Internet Pro-databundel (€9,95 per maand). Let op: alleen voor zakelijke gebruikers!

Omdat je gedurende hele abonnementsperiode 50% korting krijgt op belbundel en databundel ben je erg goedkoop uit. Het gaat om een 16 GB iPhone 4 in de kleur zwart. De belbundel KPN Bedrijfsflexibel houdt in dat de belkosten per maand afhankelijk zijn van het aantal gebruikte minuten. Standaard betaal je €0,10 per minuut en €0,10 per sms-bericht. Maar naarmate je meer belt of meer sms-berichten stuurt, daalt het tarief. Je kunt maandelijks je abonnement aanpassen aan je bedrijfssituatie.

Update 1: Deze actie is momenteel uitverkocht. Je kunt vrijwel dezelfde actie vinden bij Belsimpel: iPhone 4 met KPN-abonnement.
Update 2: Zakelijkvoordelig.nl kan de iPhone 4 weer leveren, maar de aanbieding is minder aantrekkelijk geworden. Je krijgt geen 24 maanden maar slechts 12 maanden 50% korting op je abonnementsgeld.

Wat houdt het nu precies in?

  • Je betaalt 24 maanden €7,50 voor de belbundel (50% korting gedurende hele looptijd).
  • Daarnaast betaal je 24 maanden €9,95 voor mobiel internet (ook 50% korting over de hele periode).
  • De 16GB iPhone 4 krijg je gratis.
  • Je kunt maximaal 10 iPhone 4’s tegelijk bestellen.

In totaal ben je dus over de looptijd van twee jaar €419,52 exclusief BTW kwijt en dat is in vergelijking met andere zakelijke iPhone-abonnemementen erg goedkoop. Bij T-Mobile betaal je als zakelijke gebruiker in het gunstigste geval €25,17 per maand en moet je ook nog €142,85 bijbetalen voor het toestel (totaal over de tweejarige periode: €746,90).

Bij het aanbod van KPN krijg je onbeperkt toegang tot de KPN Hotspots binnen Nederland. De mobiele databundel Pocket Internet Pro heeft een maximale snelheid van 7,2 Mbps en een datalimiet van 500 MB per maand. Let op dat het hier om een zakelijk abonnement gaat en je dus een KvK-nummer nodig hebt om te kunnen bestellen.

Meer info: zakelijkvoordelig.nl.

Voor andere iPhone-aanbiedingen met KPN en andere providers kun je terecht in ons koopoverzicht.
Tipgever: Jelle

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2012, 10:51
Categorie Providers
Onderwerpen aanbieding, iPhone 4, kpn, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.