iPhone 3G: zakelijke tarieven T-Mobile ook bekend

T-Mobile heeft de zakelijke abonnement van de iPhone 3G ook bekendgemaakt. Een zakelijk abonnement kan als individu of als groepsabonnement met Zakelijk Optimaal en Pocket Internet Totaal Plus worden afgesloten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile iPhone 3G Zakelijke AbonnementenNa het bekendmaken van de 3G iPhone-tarieven voor consumenten zijn nu ook de zakelijke tarieven bekend. Je kunt kiezen uit een individueel abonnement (voor kleine ondernemers) en een groepsabonnement. De toestel- en abonnementsprijzen zijn bij individuele aanschaf vrijwel gelijk aan die voor consumenten, maar zonder BTW. Bij het Zakelijk Optimaal groepsabonnement betaalt de klant 16,39 voor Pocket Internet Totaal Plus en een variabel bedrag per geactiveerde aansluiting, maar de snelheid van mobiel internet ligt wel een stuk lager.

T-Mobile zakelijk

Alle prijzen excl. BTW

Bij de individuele abonnementen voor de iPhone 3G zijn de prijzen en voorwaarden vergelijkbaar met de consumenten-abonnementen. De up- en downloadsnelheden, de activatiekosten en de overige voorwaarden zijn ook hetzelfde. Bij het groepsabonnement Zakelijk Optimaal is er wel een verschil: daarbij is de snelheid veel lager, namelijk 384 kbps down en 32 kbps up. Bovendien gelden hier dezelfde voorwaarden als bij Pocket Internet Totaal Plus: vanaf 250MB dataverkeer wordt de snelheid verlaagd naar 128 kbps down en 32 kbps up.

Hoeveel de toestellen bij dit groepsabonnement gaan kosten, blijft nog even geheim.

Meer info: Zakelijke tarieven iPhone 3G

Met dank aan eMo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, t-mobile, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.