iPhone 3G unlock Yellowsn0w kan baseband 02.28.00 unlocken

Het iPhone Dev Team heeft een screenshot gepubliceerd waaruit we kunnen afleiden dat yellowsn0w ook firmware 2.2 en de bijgehorende baseband 02.28.00 kan unlocken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

3g unlockHet raadsel is opgelost! De iPhone 3G unlock die vanavond nog vandaag niet meer beschikbaar komt, zal in staat zijn om elke firmware te unlocken, inclusief firmware 2.2. Dat is af te leiden uit een screenshot die vanavond op de blog van het iPhone Dev Team is gepubliceerd (zie hiernaast). Wat je ziet is firmware 2.2 in combinatie met baseband 02.28.00, de baseband die standaard bij firmware 2.2 hoort.
Eerder vanavond publiceerde het Dev Team al een cryptische boodschap in binaire tekens. Dat bleek via het encryptie-algoritme ROT13 makkelijk om te zetten in ‘ignore 61060174’ – waarmee waarschijnlijk werd bedoeld dat we PwnageTool en QuickPwn voor firmware 2.2 voorlopig niet meer nodig hebben.

Het lichtblauwe balkje in het midden van de screenshot bevat de tekst: “Backgrounding Enabled (Continue holding to force-quit)”.

Volgens oplettende lezer Thumper (zie de reacties hieronder) komt de unlock pas morgenochtend beschikbaar, omdat er nog een probleem is met simkaarten die games en menu’s bevatten. Ga dus lekker feestvieren en zorg dat je morgen weer fris klaarzit om te unlocken!

Meer info: Blog iPhone Dev Team

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:48
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, jailbreak, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.