iPhone Dev Team: ‘vtaber 61060174’

Het iPhone Dev Team heeft een cryptische boodschap op de blog geplaatst, waaruit met enige moeite valt af te leiden dat de eerdere post over de man van Del Monte moet worden genegeerd. Maar wat bedoelen ze precies?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ananasCryptische berichten op de blog van het iPhone Dev Team. Terwijl iedereen op dé unlock van het jaar zit te wachten houden ze ons bezig met een puzzel: een reeks binaire getallen, die bij nadere bestudering de boodschap ‘vtaber 61060174’ blijkt te bevatten. Daarbij schijnt ‘vtaber’ te moeten worden opgevat als ‘ignore’ en 61060174 voor het postnummer van een eerder bericht over de man van Del Monte.

Oftewel: we moeten het eerdere bericht over de man van Del Monte negeren en daaruit zou je kunnen afleiden dat de unlock inmiddels ook werkt voor de baseband van 2.2. Maar het blijft een cryptische boodschap en zou alsnog iets anders kunnen betekenen. We proberen op deze oudjaarsavond het hoofd nog even nuchter te houden voor het grote unlockmoment. Wanneer dat is, weet helaas alleen het iPhone Dev Team …

In het bericht over de man van Del Monte werden overigens destijds nieuwe versies van PwnageTool en QuickPwn aangekondigd.

Via: Blog iPhone Dev Team

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:55
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, jailbreak, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.