iPhone 3G genomineerd voor Kassa’s Product Van Het Jaar 2008

De iPhone 3G is door Kassa, De Verlenging genomineerd voor het Product Van Het Jaar 2008. Via de website kun je je stem uitbrengen, waarbij je ook nog eens kans maakt op een prijs.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Het was tot kort geleden mogelijk om naar het TV-programma Kassa, De Verlenging je inzending te sturen voor de Product Van Het Jaar 2008-verkiezing. Van deze inzendingen is nu een top 5 gemaakt, waar je tot 18 december op kunt stemmen, om uiteindelijk het Product Van Het Jaar 2008 te bepalen. Uiteraard is de iPhone 3G genomineerd, net zoals de Nintendo Wii Fit, de Fiat 500, de Tefal ActiFry, en het Grolsch Cheersch tapsysteem. Je kunt helaas niet stemmen zonder ook de hele enquête in te hoeven vullen.

De vragen gaan over het product waar je op stemt, zoals hoe vaak je het gebruikt en of je het zelf ook in bezit hebt, maar ook over wat je geslacht en leeftijd is, enzovoort. Aan het einde van de enquête stellen ze een mooie, maar onbekende prijs ter beschikking, en kun je je gegevens invullen indien je daar kans op wilt maken.

Het Product Van Het Jaar 2008 zal op 22 december om 19:25 in het programma Kassa, De Verlenging op Nederland 2 bekend worden gemaakt.

Vul de enquête in: Kassa.VARA.nl

Tipgever: LuBJe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2008, 23:34
Categorie iDevices
Onderwerpen kassasysteem, nominatie, vara, verkiezingen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.