iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

iPhone 2009 gevonden in systeem T-Mobile Nederland (update)

In het aanvraagsysteem van T-Mobile zijn in totaal zes nieuwe iPhones verschenen: de iPhone 2009 met een capaciteit van 16GB en 32GB, beide in zwart en wit, een iPhone 2009 NTB en een 8GB iPhone 3G V2.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-t-mobileT-Mobile gaat in Nederland de volgende generatie iPhone verkopen. Het nieuws komt van verschillende mensen die bij T-Mobile werken en het nieuwe toestel in T-Mobile TAS (activatieysteem van T-Mobile) zagen staan. Bij het selecteren van een toestel is het mogelijk de iPhone 2009 te kiezen. Er zijn vier varianten: 16GB en 32GB, beide in het wit en in het zwart. Daarnaast is er nog een onbekende variant iPhone 2009 NTB en een 8GB iPhone 3G V2.

Soms zijn er momenten dat je als websitebeheerder even niet een dagje er tussenuit kunt omdat er elk moment breaking news kan opduiken. Vandaag was zo’n moment: we hebben heel veel tips binnengekregen van mensen die bij T-Mobile werken en de nieuwe toestellen hebben gezien. Onze eerste tipgever (om 12:13 uur al!) had helaas nog geen screenshot beschikbaar (maar wel aangeboden), de andere tipgever (naam verwijderd) stuurde meteen een screenshot mee. Dank daarvoor!

iphone 2009

In de lijst staan maar liefst zes nieuwe modellen: de iPhone 2009 in de genoemde varianten, een iPhone 2009 met de aanduiding NTB (nader te bepalen?) en een 8GB iPhone 3G V2.

Het lijkt er dus op dat T-Mobile ook dit keer de exclusieve rechten heeft om de iPhone in Nederland te verkopen. De definitieve naamgeving van de modellen zullen we maandag horen. Eerder werd ook gesproken over de iPhone Video, al zou dit ook het NTB-model kunnen zijn.

Op het forum was al begin deze middag al een discussie gestart over bovenstaand screenshot. Deze discussie is op verzoek van de topicstarter weggehaald.

Naar aanleiding van dit nieuwtje kregen we nog een andere tip van een anonieme insider. Hem zijn nog wat opmerkelijke dingen in het T-Mobile Aanvraagsysteem opgevallen.
1. Als telecomwinkels een T-Mobile gesimlockt toestel verkopen, moeten ze altijd kiezen voor een telefoon uit de lijst, met daarachter (T-Mobile). Dit is niet het geval bij de 2009-versie. Dit zou erop kunnen wijzen dat de iPhone 2009 simlockvrij onze kant op komt. Ter vergelijking: T-Mobile verkoopt de G1 ook simlockvrij. Aanvulling: een andere tipgever meent echter, dat de aanduiding T-Mobile alleen erop wijst dat een toestel T-Mobile-branded is.
2. Bij het vernieuwen van een contract in TAS met de iPhone 2009 verscheen een melding dat de combinatie van prijsplan (i150 à €29,99) niet mogelijk was met het gekozen toestel. Dit wijst heel misschien op nieuwe prijsplannen.
3. Op verzoek van tipgever verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorie Providers
Onderwerpen nederlandse apps, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.