iPad vanaf 3 april te koop, maar voorlopig niet in Nederland en België

Apple heeft vandaag via een persbericht de introductiedatum voor de iPad bekendgemaakt. Vanaf 3 april is het Wi-Fi-model beschikbaar in de USA en eind april volgt de iPad met Wi-Fi en 3G. Dan wordt de iPad ook in een select aantal andere landen beschikbaar.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPad op 3 april voor VSDe beschikbaarheid van de iPad is vandaag eindelijk officieel bekendgemaakt door Apple. Vanaf zaterdag 3 april is het Wi-Fi-model beschikbaar. De iPad met Wi-Fi en 3G volgt eind april. Helaas zijn Nederland en België voorlopig niet opgenomen in de lijst met landen waar de iPad het eerst beschikbaar zal zijn. Voorlopig blijft de introductie beperkt tot de Verenigde Staten (3 april) en eind april volgen Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en Engeland. In die landen zijn dan wel meteen beide modellen verkrijgbaar. Wanneer Nederland en België wel de iPad krijgen is op dit moment helaas nog niet bekend. Ook is nog niet bekend welke providers het 3G-model mogen gaan voeren.

Wie in de gelukkige omstandigheid is om toch een levering via een van de genoemde landen te kunnen doen: via Apple kun je de iPad reserveren vanaf 12 maart!

Via: Persbericht Apple

Tipgevers: Bartje, Glenn, Steven, Marco en Zero.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2010, 13:00
Categorie Providers
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.