iPad op eBay: weet wat je koopt!

iPad kopen op eBay? Pas op dat je geen hoesje koopt en daar 400 euro voor betaalt. Een eBay-verkoper biedt een hoes aan van 40 euro en vangt er 400 euro voor.

ebay ipad caseEen waarschuwing voor mensen die van plan zijn hun iPad op eBay te kopen: let op wat je koopt. Tipgever Rene ontdekte een eBay-veiling waarin het bieden op een plastic iPad-hoes wel erg uit de hand dreigt te lopen. Al meer dan 400 euro is er geboden op een iPad-hoesje van een Duitse handelaar, die je ook voor 40 euro in de Duitse Apple Store had kunnen kopen.

De verkoper zal zich ondertussen in de handen wrijven, want de iPad-hoes is geen collectors item, is niet uitverkocht in de reguliere winkels en is daarom ook niet het tienvoudige waard.

ebay ipad case

Natuurlijk zijn we allemaal slim genoeg om hier niet in te trappen. Maar waar komen die 15 mensen dan vandaan, die meer hebben geboden dan de winkelprijs van dit hoesje? En natuurlijk letten we goed op of de verkoper wel 100% positieve feedback heeft (maar dat heeft de verkoper van deze hoes ook). De verkoper valt trouwens niets te verwijten: hij is in zijn communicatie duidelijk dat het om een hoesje gaat.

Wie kans wil maken op deze unieke kunstleren iPad-hoes (zie ons review) moet minstens 408,55 euro bieden.

Bekijk het zelf op eBay: Apple iPad Case Original

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2010, 11:21
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, bellen, ebay, ipad, iPhone 3G, muziek, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.