iPad mini Security Base: plexiglas iPad-houder bekend van Apple Store ook los te koop

De iPad mini Security Base is een plexiglas iPad mini-houder, vergelijkbaar met de iPad-houders in de Apple Store. Hij is geschikt voor gebruik thuis of op kantoor.

apple ipad mini houderKrijg je vaak mensen op bezoek die je iPad mini willen bekijken, dan is het niet zo’n gek idee om voor wat extra bescherming te zorgen. Voor je het weet gooit iemand er een kop koffie overheen, laat de iPad uit z’n handen glippen of gaat er per ongeluk op zitten. De iPad mini Security Base is vergelijkbaar met de plexiglas iPad-houders die je in de Apple Store vindt – maar dan voor thuis. De acryl iPad-houder is ook geschikt om de iPad mini in een winkel of kiosk op te stellen, want er zitten schroefjes in die niet zomaar los te draaien zijn door dieven.


Toch hou je volledige toegang tot het scherm van de iPad mini. Wil je de houder thuis of op kantoor gebruiken en is diefstalbeveiliging niet zo belangrijk, dan kun je de houder ook met plakstrips vastmaken. Lightning-poort, oordopjesaansluiting, aan/uitknop en homeknop zijn nog steeds te gebruiken, maar de volumeknoppen zijn afgeschermd.

De houder is te koop bij newPCgadgets en kost $79,95 exclusief verzendkosten. Je kunt de houder ook op maat laten aanpassen of kiezen voor een muurhouder. Marriott-hotels, Canon, Toyota en andere grote bedrijven zijn al klant.

ipad mini houder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 januari 2013 om 14:55
Categorie
Accessoires
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.