iPad 2 binnenkort in nog eens 13 landen

Apple gaat de iPad 2 de komende dagen in nog meer landen verkopen. Er komen 13 landen bij, waaronder Japan en China. In China zal de iPad 2 alleen in Wi-Fi-versie te koop zijn.

ipad 2 meer landenApple heeft vandaag bekendgemaakt dat de iPad 2 in nog eens dertien landen beschikbaar zal komen. De komende dagen en weken zal dit gebeuren. Japan geeft op donderdag 28 april de aftrap. Op vrijdag komen ook Hong Kong, India, Israël, Korea, Macau, Maleisië, de Filipijnen, Singapore, Zuid-Afrika, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten erbij. Vanaf 6 mei kunnen de Chinezen naar de winkel rennen, maar voor hen is alleen de Wi-Fi-versie van de iPad 2 beschikbaar.

De iPad 2 zal vanaf 9:00 uur ‘s ochtends lokale tijd in de fysieke winkels te koop zijn. Daarnaast worden er geautoriseerde resellers ingeschakeld en is de iPad 2 online te bestellen bij Apple zelf, vanaf 13:00 uur lokale tijd. Op een later moment zullen er nog meer landen volgen. De winkelprijs van de dertien landen ligt op hetzelfde niveau als de Amerikaanse iPad 2 met Wi-Fi en de iPad 2 met Wi-Fi en 3G. In alle landen kunnen de iPad-kopers ook meteen iMovie en Garageband aanschaffen via de lokale App Store en hun iPad 2 beschermen met een Smart Cover. Het totale aantal landen waar de iPad 2 verkrijgbaar is, komt straks op 39 stuks.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2011, 16:52
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.