Interview met de makers van Snapture

iSmashPhone heeft een interview met de makers van Snapture, het fototool waarmee je de camera van de iPhone meer functies geeft.

SnaptureSnapture is een van de meest populaire applicaties voor de iPhone. Meteen na de lancering werd het al meer van 20.000 keer gedownload. Met Snapture kun je de camera van je iPhone voorzien van een aantal extra functies, waarvan de zoomfunctie wel het meest belangrijk is. Ook kun je met Snapture overal op het scherm tikken om een foto te maken en zit je dus niet meer te prutsen om goed op de knop onderin het scherm te drukken. iSmashPhone heeft een interview met de ontwikkelaars.

In dat interview vertellen de makers van Snapture dat ze bezig zijn met een nieuwe versie, maar daarover kunnen ze nog niet teveel vertellen. Wel willen ze kwijt dat succes ook verantwoordelijkheden met zich meebrengt: er moesten een hoop bugfixes opgelost worden en de mailbox stroomde vol met verzoeken en vragen. Met de SDK gaan Bowei Gai, Ajay Panagariya, Prameet Shah en Samir Shah voorlopig nog niet aan de gang: het is te ingewikkeld om zaken als opslaan van afbeeldingsbestanden, directe toegang tot de camera en achtergrondprocessen voorelkaar te krijgen. Daarnaast wordt nog gewerkt aan een nieuw product, waarover ze nog niet te veel kwijt willen, maar de kans is groot dat het niets met de iPhone te maken heeft.

Overigens was de eerste versie van Snapture een vrijwel regelrechte kopie van Camera Pro van Makayama, dus we zijn benieuwd of ze het deze keer helemaal zelf bedacht hebben.

Via: iSmashPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2008, 21:13
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.