Instellingen en ringtones van de iPhone

Weblog The Apple Press heeft uit de iPhone Guided Tour de meest belangrijke instellingen gehaald, waarbij er nu ook meer duidelijkheid is over de ringtones van de Apple iPhone.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Instellingen en ringtones Apple iPhoneIn de Guided Tour van de iPhone die Apple online heeft geplaatst worden een hoop functies uitgelegd. Zo kun je onder andere zien hoe Google Maps werkt, hoe Safari op de iPhone eruitziet en dat Office-bestanden ook geopend kunnen worden. Ook komen er enkele instellingen voorbij en laat Apple zien welke ringtones er standaard aanwezig zijn. Deze instellingen en ringtones kunnen nu in meer detail worden bekeken.


Weblog The Apple Press heeft afzonderlijke frames van de Guided Tour losgeknipt en waar nodig lange menu’s aan elkaar geplakt. Zo kun je nu gedetailleerder zien welke wallpapers er standaard worden meegeleverd, maar ook hoe je een bestaande foto omtovert tot achtergrond. Daarnaast kun je enkele e-mailinstellingen bekijken en is te zien welke ringtones er standaard op de iPhone aanwezig zijn en aan welke acties je die kunt koppelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2012 om 15:26
Onderwerp
Categorie
iOS
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.