Inschrijving start morgen: meer details over de iPhoneclub Party op 12 december

De inschrijving voor de iPhoneclub Party start op maandag 1 december. We gaan daarbij gebruik maken van Easyticket.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub_partyAanstaande maandag gaat de inschrijving voor de iPhoneclub.nl Party van start. We hebben de organisatie en de sponsoring nu helemaal rond, zodat we meer details kunnen geven hoe je je kunt aanmelden en wat je kunt verwachten. Op vrijdag 12 december vanaf 20:00 uur verwachten we alle vaste iPhoneclub-bezoekers én fanatieke iPhone-bezitters in Club 023 in Haarlem. De toegangsprijs bedraagt 5 euro en we gaan proberen om zoveel mogelijk mensen met een blij gevoel (en een leuk cadeau) naar huis te sturen, want we gaan voor honderden euro’s aan accessoires en andere spullen weggeven! Met een beetje geluk kun je zelfs een iPhone 3G winnen en we hebben een sponsor die alvast het eerste rondje geeft.

Helaas heeft Easyticket vandaag besloten om langdurig serveronderhoud te doen. Tot die tijd kunnen we niet bij de backoffice van het ticketsysteem en kunnen we de kaartverkoop daarom ook nog niet starten. We wachten (on)geduldig af… Excuses voor het ongemak.

Op 12 december gaan we een gigantisch feest bouwen naar aanleiding van ons tweejarige bestaan. Het maakt ons niet uit of je langskomt voor de muziek, om andere iPhone-bezitters uit te dagen voor een potje iPhone-poker of Flick Fishing, of om aan iedereen te laten zien welke fantastische applicaties je ontdekt hebt. De kledingcode is casual, we gaan geen presentaties of toespraken doen; het gaat erom dat we een geweldige avond hebben, nieuwe mensen kunt ontmoeten en schaamteloos over je grootste passie te kunnen praten: de iPhone.

Aanmelding

De toegangsprijs bedraagt 5 euro inclusief fee. Om de toegang snel en makkelijk te laten verlopen gaan we gebruikmaken van Easyticket.nl, waarmee je de tickets thuis kunt uitprinten. Als je op de website een ticket bestelt ontvang je per sms een activeringscode waarmee je het ticket kunt printen. Afrekenen kan met iDeal, creditcard of overschrijving. Er zijn maximaal 300 tickets verkrijgbaar, dus wil je erbij zijn dan kun je nu alvast een account bij Easyticket aanmaken.

De prijzenpot

We zijn blij dat we verscheidene sponsors bereid hebben gevonden om prijzen beschikbaar te stellen, zodat we zoveel mensen kunnen verrassen met een leuk cadeautje (het is tenslotte december). De lijst is te lang om hier op te sommen, maar we zullen zorgen dat je vooraf een goed overzicht krijgt. Ook krijgt iedereen de kans om zijn voorkeur kenbaar te maken, zodat je niet naar huis gaat met een accessoire waar je eigenlijk niet op zit te wachten. We hebben er sowieso voor gezorgd dat iedereen met een aandenken naar huis gaat, want T-Mobile zal iedereen verrassen met een goodiebag.

Bezoekers met een krappe beurs hoeven niet te vrezen dat ze van de dorst omkomen, want Coolblue sponsort het eerste rondje. Coolblue is bekend van webwinkels zoals Smartphoneshop.nl en Pdashop.nl en heeft een uitgebreid assortiment van accessoires voor de iPhone en iPod touch.

iPhone 3GiPhone Service Point gaat een iPhone 3G (zwart, 16GB en uiteraard simlockvrij) verloten tijdens het evenement. Ben je toe aan een upgrade van je oude iPhone of wil je een iPhone-loze vriend of vriendin verrassen met dit kado, dan is dit je kans!

iPhonecentre.nl is onze partner voor de accessoireshop. In de afgelopen maanden hebben we een hoop accessoires besproken op iPhoneclub, waarvan we een groot deel gaan weggeven. Reken daarbij op accessoires zoals de Griffin AirCurve, Fabrix Black Suit, Marware Sportsuit Convertible, Gear4 Hardman Pro en nog veel meer.

Makayama gaat een aantal softwarelicenties van Mediastudio for iPod & iPhone weggeven. Met deze software kun je video’s en dvd’s converteren naar een geschikt formaat voor de iPhone.

iPhoneclub gaat zelf ook spullen weggeven. We hebben een greep gedaan uit onze (ongebruikte) reviewspullen en accessoires die we op beurzen en via distributeurs hebben gekregen. We gaan onder andere een Otterbox Defender, Macally FlexTune, diverse Stylz- en SwitchEasy-cases weggeven. Meer details over de prijzenpot zullen we nog bekendmaken, zodat je alvast kunt kijken of er iets van je gading bij zit.

En natuurlijk zijn we ook heel blij met Club 023, voor het beschikbaar stellen van de locatie.

Belangrijk: de kleine lettertjes

We willen er een gezellige avond van maken en daarom hebben we een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet:

  • De minimale leeftijd is 16 jaar, dus neem voor de zekerheid een rijbewijs of een ander identiteitsbewijs mee.
  • Reclame, flyeren en andere commerciële acties tijdens het feest zijn NIET toegestaan, zonder voorafgaand overleg met de organisatie.
  • Tickets zijn alleen online te koop, niet aan de deur.
  • Vergeet niet je geprinte ticket mee te nemen.
  • Er zijn 300 tickets, dus zorg dat je er snel bij bent.
  • Moderators en iPhoneclub-guru’s hoeven zich niet aan te melden; zij hebben al bericht gehad via e-mail.
  • De drankverkoop werkt met muntjes; een biertje of fris kost 2 euro.
  • Let op je spullen; de organisatie is tijdens het feest niet aansprakelijk voor zoekgeraakte iPhones. Er is een bewaakte garderobe aanwezig waar je jassen en (beperkt) grote tassen kwijt kunt.
Omdat er teveel onzinnige reacties bij dit artikel werden geplaatst en reacties van mensen die niet aan de leeftijdsgrens voldoen of om andere redenen niet kunnen komen, hebben we de reacties gesloten. Voor alle duidelijkheid: we hebben bewust een leeftijdsgrens gesteld omdat het evenement tot ‘s avonds laat plaatsvindt en we niet bij elk biertje het ID willen laten controleren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:45
Categorie Round-up
Onderwerpen feestdagen, haarlem, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.