RingToneFeeder kondigt themapakket met kerstringtones aan

RingtoneFeeder brengt een speciale kersteditie uit, waarbij je 24 ringtones krijgt die voor de iPhone geoptimaliseerd zijn. Je zit voor de verandering niet aan een abonnement vast.

RingtonefeederRingtoneFeeder heeft aangekondigd dat ze het thema ‘Christmas on your iPhone’ beschikbaar hebben. Dat houdt in: 24 iPhone-geoptimaliseerde kerstliedjes die je als ringtone kunt gebruiken. Het gaat om een abonnement waarbij je 6 ringtones per week ontvangt gedurende 4 weken. Het thema gaat vanaf vandaag van start en kost $4,99 voor de complete periode.

Qua concept is ‘Christmas on your iPhone’ gelijk aan wat RingToneFeeder al eerder aanbood, met als belangrijkste verschil dat je nu eenmalig betaalt en niet aan een langlopend abonnement vastzit. Alle ringtones zullen in twee versies beschikbaar zijn: met en zonder rinkelgeluid erin verwerkt. De ringtones worden wekelijks via iTunes aangeboden. Een alternatief, dat overigens ook nog gratis is, is A Ringtone a Day. Je abonneert je daarbij op een ringtone-podcast en de beltonen worden daarbij automatisch aan de contentcategorie Beltonen toegevoegd, waarna je ze met de iPhone synchroniseert.

In onderstaand promofilmpje kun je een aantal ringtones uit het ‘kerstpakket’ van RingtoneFeeder horen. Leuk? Mwoah, oordeel zelf…

Meer info: RingtoneFeeder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2008, 8:39
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.