Incredibooth: pasfotohokje op je iPad

Op de iPad 2 krijg je standaard de applicatie Photo Booth meegeleverd. Je kunt er grappige foto’s mee maken, maar om nou te zeggen dat je er het authentieke gevoel van krijgt alsof je in een pasfotohokje zit… Daarvoor is Incredibooth een veel geschiktere app. Incredibooth geeft je echt het effect alsof je in een […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

incrediboothOp de iPad 2 krijg je standaard de applicatie Photo Booth meegeleverd. Je kunt er grappige foto’s mee maken, maar om nou te zeggen dat je er het authentieke gevoel van krijgt alsof je in een pasfotohokje zit… Daarvoor is Incredibooth een veel geschiktere app. Incredibooth geeft je echt het effect alsof je in een pasfotohokje zit. De foto’s die de app maakt zien er verouderd uit en worden getoond als fotostrip. Incredibooth was al beschikbaar voor de iPhone.

incredibooth ipadNu is er een update verschenen, waarmee de update is geoptimaliseerd voor de iPad 2. Je kunt foto’s maken met de frontcamera van de iPad 2, iPhone 4 of vierde generatie iPod touch. Daarbij je kun je vier verschillende retro-effecten toepassen en ze daarna delen via Facebook of e-mail. Opslaan in de fotorol en daarna verder verwerken met een andere app kan ook. Naast aanpassingen voor de iPad 2 heeft de ontwikkelaar ook een nieuw effect toegevoegd (Betsy X) en gezorgd voor eenmalig inloggen bij Facebook.

Downloaden: Incredibooth (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:54
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.