Uitgelicht
Apple's WWDC 2024 - de belangrijkste aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Met deze iFixit Kit kun je zelf een teardown doen

Ben je fan van de teardowns van iFixit en wil je ook zelf aan de slag? Dan is deze uitgebreide Kit jouw beste maatje. Het pakket bevat alle benodigdheden om apparatuur zorgvuldig uit elkaar te halen.

ifixit-kit

Op iCulture zie je regelmatig de indrukwekkende teardowns van iFixit voorbij komen. Tot in het kleinste detail worden Apple’s producten en diens accessoires vakkundig uit elkaar gehaald, maar dat gaat niet zomaar. iFixit heeft hier professioneel gereedschap voor, dat jij met de iFixit Universal Bit Kit ook in huis kunt halen.


Hoewel je er natuurlijk zelf teardowns mee uit kunt gaan voeren, is deze kit vooral bedoeld voor mensen die eigenhandig hun elektronische apparaten willen repareren. Met de 128 stalen onderdelen heb je in ieder geval de juiste benodigdheden om bijvoorbeeld een MacBook zorgvuldig uit elkaar te halen.

iFixit Universal Bit Kit

De Universal Bit Kit wordt geleverd in een stijlvolle houten opbergdoos, waar alle onderdelen netjes in passen en individueel genummerd zijn. Ook is er een kleine en grote schroevendraaier waar je de 128 hulpstukken op kunt draaien.

ifixit-kit

Op The Grommet is de Kit van iFixit verkrijgbaar voor $119,95, wat omgerekend neerkomt op €113,35. Daar kun je ook een lijst bekijken met de volledige inhoud van de doos.

Ook als je alleen je smartphone op eigen houtje wilt repareren kun je bij iFixit terecht. Naast deze luxe (maar prijzige) Kit verkopen ze namelijk ook een Smartphone Repair Kit voor $19,95.

Denk overigens wel even goed na voordat je jouw iDevice of Mac open schroeft: zelfs met het juiste gereedschap kun je zonder de juiste kennis alsnog schade aan je apparatuur aanrichten en de garantie verliezen.

https://www.iculture.nl/tips/iphone-reparatie/

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.