Icy van RipDev combineert Cydia en Installer (jailbreak)

iSpazio heeft een filmpje ontvangen van een Cydia-achtig programma met een compleet nieuwe interface. De applicatie combineert Cydia en Installer en komt voor 1 april beschikbaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

icyOp YouTube is een merkwaardig filmpje verschenen met de tekst “something new is coming”. De applicatie komt vóór 1 april beschikbaar en toont een soort Cydia-applicatie in nieuwe layout. Er wordt de suggestie gewekt dat Cydia en Installer in één applicatie gecombineerd zullen worden. Veel meer details zijn er nog niet over bekend, maar wie even verder zoekt, ontdekt al snel dat de video is gemaakt door iemand van RussianiPhone.ru, misschien wel door dezelfde zwijgzame man die eerder een onscherp filmpje over iPhone OS 3.0 maakte.

Cydia interfaceHet blijkt te gaan om Icy, een project van RipDev. Zij hebben een pakketmanager gemaakt waarmee je applicaties van Installer en Cydia kunt installeren. Het plan was om een eenvoudige applicatie te maken, die prettig in het gebruik is. Icy bevindt zich op dit moment in versie 1.0, maar wordt nog verder ontwikkeld. De interface van het programma moest aan drie doelstellingen voldoen: snel, efficiënt en cool. Vandaar een zwart/wit-interface en iconen die door ontwerper Max Rudberg zijn gemaakt.

Kun je goed Russisch lezen en blijken we uit de post op RussianiPhone.ru nog iets te hebben gemist, dan horen we dat natuurlijk graag in de reacties.

Meer informatie is ook bij RipDev te vinden. Om te gebruiken moet je de URL http://apt.ripdev.com toevoegen aan Cydia.

Hieronder de video:

Tipgevers: Andre, DouweM en Hidde

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:22
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, interface

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.