iCulture Weekend: storing WhatsApp & Telegram, Facebook Highlights en meer

In iCulture Weekend: flinke storing bij WhatsApp en Telegram, Facebook test nieuwe Highlights-functie, iWatch-batterijduur en meer.

Telegram Messenger iPhone VK.comHet kan je bijna niet zijn ontgaan: zowel WhatsApp en populaire nieuwkomer Telegram Messenger hadden zaterdagavond te maken met een flinke storing. Maar er was ook nog ander nieuws afgelopen weekend: Facebook test een nieuwe functie onder een aantal iOS-gebruikers, hoe zorgt Apple ervoor dat de iWatch een lange batterijduur heeft en we keken naar ChargeKey: een iPhone-oplader voor aan je sleutelbos.

WhatsApp en Telegram kampten met flinke storing

whatsapp messaging bolletjesHet was de langste storing sinds het bestaan van WhatsApp, enkele dagen na het grote nieuws over de overname door Facebook. Vier uur lang was de populaire berichtendienst, die wereldwijd ruim 450 miljoen gebruikers telt, onbereikbaar. De populaire nieuwkomer Telegram Messenger had te maken met een toestroom van nieuwe gebruikers door de problemen bij WhatsApp, maar de servers bezweken bijna onder het grote aantal met verbindingsproblemen tot gevolg.

Meer lezen: Storing WhatsApp en Telegram (22-02-2014) [Opgelost]

Meer nieuws dit weekend:

Facebook test nieuwe Highlights-functie

facebook-mobile-highlightsHet deed nogal wat wenkbrauwen fronsen: Facebook kreeg een update naar 7.0, maar in plaats van spannende nieuwe functies werden er alleen ‘bugfixes’ gemeld. Toch blijkt de update wel iets nieuws te bevatten, voor een aantal gebruikers althans. Het sociale netwerk test een nieuwe functie om in één oogopslag te kunnen zien wat je vrienden aan het doen zijn. Je kunt controleren of de Hoogtepunten/Highlights-functie zichtbaar is door in de navigatiebalk naar beneden te bladeren. Het menu-onderdeel met vriendverzoeken is bij een deel van de gebruikers veranderd in Mensen, waarachter vervolgens weer het tabblad Hoogtepunten te vinden is.

Meer lezen: Facebook test nieuwe Highlights-functie bij aantal iOS-gebruikers

Meer apps dit weekend:

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.