iCulture Weekend: nieuwe Apple-reclame voor iPad, spionage op de iPhone en meer

In iCulture Weekend: Apple verrast met nieuwe iPad-commercial; alles wat je moet weten over spionage (op de iPhone) en een aantal nieuwe accessoires.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone-securityAfgelopen weekend zijn we in de ontwikkelingen rondom spionage gedoken; hoe zit het nou eigenlijk met spionage op de iPhone? Kan de NSA iPhones afluisteren en zo ja, hoe doen ze dat? En, belangrijker nog, hoe kan je jezelf beschermen? Op deze vragen geeft iCulture-redacteur en beveiligingsexpert Paul Pols antwoord in ons nieuwe dossier spionage. En als je iOS 7 jailbroken hebt, moet je zeker eens kijken naar ons uitgebreide overzicht met de beste apps en tweaks voor iOS 7. Verder keken we naar een aantal interessante accessoires: een traditioneel Casio-horloge dat via een app sportdata toont, een slimme deurbel met videocamera en bewegingssensor en de nieuwe Cookoo Cogito-smartwatches.

Apple verrast met nieuwe iPad-reclame

Filmmaker iPadApple verraste afgelopen zondag met een nieuwe reclame voor de iPad, waarin creativiteit wordt benadrukt. “What will your verse be”, vraagt Apple in de nieuwe reclame. Het idee: iedereen draagt een regel bij aan het gedicht van de menselijke ervaring. In de reclame komt dat tot uiting door tal van verschillende mogelijkheden van de iPad uit te lichten: films maken, schrijven, sportwedstrijden analyseren en zelfs bovenop een windmolen en in de diepte van de oceaan is de iPad nuttig, benadrukt de nieuwe commercial.

Meer lezen: Nieuwe iPad-reclame legt nadruk op creativiteit

Meer nieuws dit weekend:

TipsPlus: fooien op basis van tevredenheid

tipsplusTipsPlus voor iPhone is een nieuwe applicatie die het principe van een fooi geven vanuit een ander perspectief belicht. De app neemt de tevredenheid over de bediening als uitgangspunt voor een fooi, waarbij de app eigenlijk onnederlandse percentages berekent. Volgens de lezers van iCulture dan. Het leverde dan ook een interessante discussie op in de reacties onder het artikel. Hoe doen we dat eigenlijk in Nederland: fooien geven? Dat blijkt nog niet zo eenduidig: de een kiest voor het afronden van bedragen, terwijl anderen een percentage berekenen.

Meer lezen: TipsPlus voor iPhone: fooi berekenen op basis van de bediening

Meer apps dit weekend:

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.