iCulture Weekend: cijfers iPhone 5c, handigheidjes in iOS 7 en meer

Afgelopen weekend op iCulture onder meer iPhone 5c-nieuws, een handige iOS 7-functie en verschillende apps.

geneste-folders-ios-71De iPhone 5c blijft de gemoederen nog steeds bezighouden. Zo doken er afgelopen weekend nieuwe cijfers op waaruit blijkt dat het toestel misschien toch niet zo’n flop is als gedacht. Verder doken we iets dieper in een onbekende iOS 7-functie die netwerken zonder internetverbinding mogelijk maakt en bespreken we een nieuwe truc om in iOS 7.1 toch geneste folders te kunnen gebruiken. Maar ook een flink aantal apps zoals de handige app Plans en de nieuwe Nationale Nieuws Quiz.

iPhone 5c: flop of succesnummer?

iphone 5c groenTelkens als het over de iPhone 5c gaat, lees je berichten dat Apple’s plastic iPhone kampt met tegenvallende verkoopcijfers. Waarschijnlijk ook gevoed door de In de pakhuizen in Azië liggen volgens toeleveranciers nog miljoenen exemplaren en ook de uitlatingen van Apple leiden eerder tot speculatie dan tot tot duidelijkheid. Maar uit de verkoopcijfers in de Verenigde Staten – Apple’s belangrijkste markt – blijkt dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Het toestel doet het beter dan BlackBerry en Windows Phone en laat zelfs toptoestellen met het Android-besturingssysteem achter zich.

Meer lezen: ‘Geflopte’ iPhone 5c verkoopt beter dan BlackBerry, Windows Phone en Android-toptoestellen

Meer nieuws dit weekend:

Plans: zoek mijn vrienden en chatten gecombineerd

Plans combineert Zoek mijn vrienden en WhatsAppGa je binnenkort naar een festival? De nieuwe app Plans beoogt een zoek mijn vrienden voor evenementen te zijn. Zo zie je waar je vrienden zich bevinden, kun je foto’s met elkaar delen, meteen met elkaar chatten en meer. Een veelbelovende app die zich ook prima leent als je met een groep vrienden naar een concert of op vakantie gaat.

Meer lezen: Review: Plans – ‘Zoek mijn vrienden voor evenementen’

Meer apps dit weekend:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.