iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 3 juni 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 3 juni 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe begonnen deze vrijdag 3 juni met twee leuke berichten: er komen 72 nieuwe emoji aan en Apple heeft twee nieuwe experts in dienst genomen, dus dat kan alleen maar goed nieuws zijn. Verder bieden we vandaag een overzicht van de beste EK-apps en mooiste hoezen voor de 12-inch MacBook. Maar je leest uiteraard nog meer vandaag op iCulture, zoals over een wijziging in het nieuwste abonnement van T-Mobile en zetten we weer interessante deals voor je op een rijtje in de iCulture Deals. Alvast een fijn weekend en veel leesplezier!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Yahoo Sporst op de Apple TV.
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Yahoo Sports: Scores and News (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 15.0+) - Yahoo Sports is nu ook beschikbaar voor de Apple TV, een geschikte app voor liefhebbers van buitenlandse sporten.
  • Marktplaats - koop en verkoop (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Het uiterlijk van de Marktplaats-app is aangepast zodat hij beter past bij de nieuwe huisstijl.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.