iculture-vandaag
iCulture Vandaag
lg-g-flex

iCulture Vandaag: dit was woensdag 24 september 2014

In iCulture Vandaag lees je over kromme iPhones, een iOS 8.0.1 die volledig in de soep liep en apps van Silent Circle, die je via KPN in handen krijgt.

lg-g-flexZomaar onverwacht kwam vandaag iOS 8.0.1 uit. We hadden niet gedacht al zo snel al een update binnen te krijgen, precies een week nadat iOS 8 officieel uitkwam. Zat je vandaag bij de kapper of in een café, dan was het grootste nieuws ongetwijfeld #Bendgate. Diverse mensen klagen over kromgetrokken iPhone 6-toestellen, omdat ze met de iPhone in een iets te strakke broek zijn gaan zitten of zelfs met blote handen hebben geprobeerd krom te buigen. Eigenlijk niets nieuws, want bij de iPhone 5 en iPhone 5s werd ook al geklaagd over kromgetrokken iPhones. Het toestel op de foto is trouwens geen iPhone, maar de LG G Flex, want de concurrentie speelde meteen in op #Bendgate.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In iCulture Deals doen we niet duur. Bijvoorbeeld met een Krusell-case van bioplastic.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Sunrise Agenda voor de iPhone en iPad heeft nu notificaties voor uitnodigingen, waar je direct op kan reageren.

  • (afgebeeld) Bereid je voor op een grote hit. Amazing Thief is een Flappy Bird-variant waarin je van paal naar paal springt. Het is net zo uitdagend en frustrerend moeilijk als het ‘origineel’.
  • Geen nieuwe niveau’s om naartoe te werken in dit grappige ninja train-spelletje, maar wel een hoop geintjes. In Clumsy Ninja word je nu uitgedaagd op de foto te gaan met de ninja zelf. Die poseert, jij bedient de camera. Zet hem stil voor een goede foto.
  • BUX maakt spelen met beleggingen leuk, constateerden we eerder al op iCulture. Nu is de Nederlandse app vernieuwd. Je ontvangt nu pushberichten bij een bepaalde koers, zodat je snel kan handelen met echt geld of om het spelletje tegen je vrienden te winnen. Verder kan je vrienden zoeken op e-mailadres en gebruikersnaam.
  • De Marktplaats-app is weer terug in de App Store, nadat hij eerder tijdelijk was teruggetrokken vanwege een kritieke fout.
  • De Uber-app is aangepast voor de grotere iPhone 6’en. Een update met ondersteuning voor Apple Pay komt nog.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.