iculture-vandaag
iCulture Vandaag
mailbox-inbox-zero

iCulture Vandaag: dit was woensdag 20 augustus 2014

Vandaag op iCulture: onze review van Mailbox voor Mac en leuke apps voor gezinsuitjes. Ook gingen we iPhones opladen met een steen en dreigt er een verbod voor de app Secret.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

mailbox-inbox-zeroStel dat het écht lukt: een volledig lege mailbox, zodat je enthousiast kunt tweeten over #InboxZero. We probeerden het vandaag uit met Mailbox, het nieuwste e-mailprogramma voor de Mac, dat naadloos samenwerkt met iPhone en iPad. Maar we keken ook naar leuke apps voor gezinsuitjes. Nu de schoolvakantie nog niet helemaal voorbij is, maar er voor veel mensen nog wel een paar vrije dagen resteren, is het best leuk om eens naar dierentuin, pretpark of een museum te gaan. Met apps uiteraard, want je wilt niet de hele tijd met een papieren plattegrond rondlopen.

iCulture

  • Onze review van Mailbox voor Mac geeft antwoord op bijna alles wat je wilt weten. We keken vooral naar de samenwerking met iOS. Gaat Mailbox je echt een lege inbox bezorgen?
  • In onze Vakantiespecial over gezinsuitjes lees je hoe je met gezinsspelletjes en met apps voor musea, pretparken en dierentuinen een paar leuke dagjes uit in Nederland en België beleeft.

Nieuws

Apps

  • Heb je kinderen en ben je bang dat ze op Instagram enge mannen tegenkomen? Het Noorse Kuddle probeert een sociaal fotonetwerk voor de kleinsten te zijn.
  • De video-app Vine laat je nu ook bestaande video’s uploaden en heeft meer tools voor videobewerking.
  • Het tv-seizoen gaat weer bijna beginnen, dus dat betekent The Voice Of Holland kijken met de nieuwe RedRoom-app.
  • In Skype krijg je niet meer op alle toestellen notificaties binnen. Alleen het toestel dat je gebruikt krijgt een berichtje.
  • Het is niet wat je denkt… De app Spreadsheets analyseert je seksleven, door te meten hoe actief je bent. Ook leuk voor boekhouders.

Nog meer vandaag

CoPilot Premium HD wegstrokenApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Het grootste shopping outlet van de Benelux met vorig jaar 4,6 miljoen bezoekers (!), heeft een eigen iPhone-app gekregen. Daarin kan je de winkels in het centrum beoordelen en zie je aanbiedingen.
  • (afgebeeld) De Europese offline navigatie van CoPilot is een stuk slimmer geworden. De applicatie houdt in de berekening van de routetijden nu rekening mee met de maximumsnelheden die op dat moment gelden. Voor de functie heb je wel een ActiveTraffic-abonnement van 9,99 euro per jaar nodig.
  • Deze muziekscanner-app is een stukje interessanter geworden als je een abonnement hebt op streaming muziekdienst Rdio. Je kan met SoundHound ontdekte nummers nu automatisch in een playlist laten lopen.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2014, 0:36
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.