iPhone 6 behuizing 2

Behuizing iPhone 6 vergeleken met iPhone 6L in nieuwe foto’s

Op nieuwe foto's wordt de behuizing van de 4,7-inch iPhone 6 vergeleken met de 5,5-inch iPhone 6L. Op de iPhones is het logo uitgefreesd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nieuwe foto’s van laten de behuizing van de grotere iPhone 6L zien naast de 4,7-inch iPhone 6. Hiermee geven de beelden een goed idee van het verschil in grootte. Beide behuizingen zien er uit zoals we in veel eerdere foto’s zagen: het Apple-logo is uitgefreesd en achterop zitten dikke strepen.

iPhone 6 behuizing 2

Het verschil tussen de twee behuizingen is groter dan in foto’s die eerder deze week online verschenen. Op deze beelden waren twee frontpanelen van de iPhone 6 te zien, waarbij het volgens bronnen ging om de 4,7-inch iPhone 6 en 5,5-inch iPhone 6. Het grootteverschil was echter zo klein, dat het ook kon gaan om een bijzonder cameraperspectief.

iPhone 6 behuizing 1

Het logo is uitgesneden omdat Apple Liquidmetal voor het logo gaat gebruiken. Op eerdere foto’s was dit logo al te zien.

Het gaat nu heel hard. De afgelopen weken verschijnen er steeds meer iPhone 6-onderdelen online, die via Apple’s productieketen naar buiten lekken. Daarmee lijkt het uiterlijk van de iPhone 6 al op straat te liggen voor de onthulling, die volgens bronnen plaatsvindt op 9 september.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2014, 9:23
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.