iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 20 juni 2014

Vandaag op iPhoneclub: de nieuwe apps Fuse, Path Talk, Nieuwsuur en Coinbase en gedoe met goedkope laders.

archos-weertagEen Android-tablet op iPhoneclub? Klinkt niet logisch op een website die over iPhones en iPads gaat, maar het nieuwe Smart Home-systeem van Archos bedien je gewoon op afstand met… een iPhone-app! Ook op iPhoneclub een paar nieuwe apps, zoals Path Talk, Fuse, Nieuwsuur en een onofficiële app voor Coinbase. Maar de meestgelezen artikelen van vandaag gingen over geruchten: sensoren in de iWatch en iPhone, meerdere modellen voor de iWatch en beschadigde iPhones door goedkope laders.

Nieuws

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Publiek Geheim iPad landgoed

  • Nederlander Jurriaan Pruijs bedacht Time to Go (€0,89), een iPhone-app die ervoor zorgt dat je niet te lang blijft werken. Zodra je bent aangekomen op een ingestelde locatie, begint een timer in de app te lopen. Na de door jezelf ingestelde aantal uren op die plek, klinkt een alarm en wordt het tijd om op huis aan te gaan. Een simpele maar doeltreffende functie, die helaas wel behelst dat de app je locatie uitleest.
  • De geschiedenis van Amersfoort en zijn mensen, dat staat centraal in de iPad-app Publiek Geheim (€1,79, afgebeeld) van Archief Eemland. Zo krijg je bijvoorbeeld het verhaal van het ontstaan van de ANWB mee. De applicatie ziet er verzorgd uit en bevat verschillende interactieve elementen.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2014, 22:45
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.