iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 21 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 21 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kon je op iCulture wederom over de nieuwe nachtmodus lezen. Deze keer lijkt het erop dat er in het Bedieningspaneel een aparte knop komt om dit te activeren. Ook heeft Apple een beveiligingslek gedicht met iOS 9.2.1 en heeft Apple een foutje gemaakt met een Apple Music-advertentie. Zoals gebruikelijk vind je in dit overzicht nog veel meer artikelen die vandaag op iCulture verschenen. Veel leesplezier!

Tips, gidsen en accessoires

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De app van RTL Z heeft nu een programmagids en fullscreen slideshows.
  • Adobe Spark Video (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Adobe Voice is er nu ook voor de iPhone. Animaties maken met behulp van je stem!
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - In Busy Suby bestuur je een kleine onderzeeër die obstakels moet ontwijken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.