iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 1 mei 2014

In de iCulture Vandaag een nieuwe app van Foursquare voor vrienden vinden, het stoppen van documenten in Google Drive en veel meer.

Snapchat berichten versturen bellenVeel nieuws over apps vandaag op iPhoneclub en iPadclub. Natuurlijk over de apps die iedereen kent, zoals Snapchat en Google Drive, maar we keken ook naar een paar minder bekende. Zet bijvoorbeeld eens de standaard e-mailapp aan de kant en probeer eens Dispatch. Of leg je voedingsgewoonten voor de verandering niet vast met Foodzy, maar met MyFitnessPal Calorieënteller. Er waren ook nieuwe apps: Foursquare splitst in tweeën en kondigde een compleet nieuwe app Swarm aan. En de overheid pakte uit met de Zwemwater-app, waarin je kunt zien waar je veilig buiten kunt zwemmen. Oh ja: iPad-bezitters moeten zeker even kijken naar Botanicula, een prachtig avonturenspel waarmee je op de iPad helemaal los kunt gaan.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In iCulture Deals hebben we veel Star Wars-games voor Mac afgeprijsd en natuurlijk ook interessante koopjes voor iPhone en iPad.
  • In iCulture Speelt sturen we de nieuwe Doodle Jump naar huis en is Blast Zone! een nieuwe bomberman-achtige voor iPhone en iPad.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV Brabant Vertelt iPhone

  • Het Oerol Festival 2014 (gratis) heeft een eigen iPhone-app gekregen. Het feest op Terschelling barst los op 13 juni, maar nu kan je in de app al voorproeven van de agenda en de line-up.
  • RP Landegent is zo’n beetje hofleverancier van wandelgidsen in de Nederlandse App Store en daar is er vandaag weer een bijgekomen. In Brabant Vertelt (gratis, afgebeeld) kan je routes lopen en word je tegelijk bijgepraat over de geschiedenis en omgeving.
  • De Foto Bewerker door Aviary (gratis) is maar een van de duizenden fotobewerkingsapp in de App Store, maar heeft het ver geschopt in populariteit. En dus behandelen we ook de laatste update. Het is nu mogelijk je laatste bewerking op de afbeelingen ongedaan te maken met de nieuwe undo-functie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.