iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 19 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 19 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag op het menu bij iCulture: goed nieuws voor de smartwatchmarkt, tien handige tips om je staandoel van de Apple Watch te behalen en wat is Instagram in 2016 allemaal van plan? Alle artikelen van vandaag vind je samengevat terug in deze nieuwe editie van iCulture Vandaag. Ook bespreken we weer enkele nieuwe apps en is er een nieuwe gratis App van de Week. Alvast een fijn weekend!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Firefox-webbrowser (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - Firefox voor iOS heeft nu 3D Touch en toont zoekresultaten in Spotlight.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Twyp van ING is nu een stukje persoonlijker, want je kunt een profielfoto uploaden. Ook zijn er problemen verholpen.
  • Broken Age β„’ (€5,49, iPhone/iPad/ TV, iOS 6.0+) - De toffe puzzel-adventure game Broken Age is nu ook beschikbaar voor de nieuwste Apple TV.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.