iculture-vandaag
iCulture Vandaag
re-camera-htc

iCulture Vandaag: dit was donderdag 9 oktober 2014

Op iCulture Vandaag gissen we naar de hints die Apple geeft op de uitnodiging van het iPad-evenement op 16 oktober. En meer!

re-camera-htcHoeveel zaken op de iPhone 6-conferentie van Apple zagen we van tevoren al aangekondigd worden in de uitnodiging van Apple? Dat is een lastige vraag, maar het weerhoudt ons er niet van om te gissen naar Apple’s hints op de uitnodiging van het iPad-evenement op 16 oktober. De gezondheidsapps Foodzy en Withings werken nu samen met Apple’s Gezondheid-app, er zijn nieuwe geruchten over de iPad Pro en nog veel meer op iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Mobile Vikings iPhone

  • (afgebeeld) Handig: de Belgische telecomprovider Mobile Vikings laat nu in een widget in het berichtencentrum zien hoeveel MB, belminuten en sms’jes je nog tegoed hebt. Ook zie je hoeveel dagen je nog hebt tot je volgende periode.
  • Het was een appje om héél simpel een video mee op te leuken, maar Cinamatic gaat opeens op het serieuze pad. De app laat je nu handmatig de focus, exposure, witbalans, sluitertijd en de ISO-waarden aanpassen terwijl je video opneemt. Je kan ook opnemen in slowmotion met de iPhone 5s en iPhone 6.
  • Het Pocket-alternatief Readability laat je nu artikelen klaarzetten vanuit Safari en andere apps die extensies in iOS 8 ondersteunen. De leesapp werd ook aangepast op de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • Deze mobiele reisgids laat je nu een stadswandeling maken met één druk en maakte het ontdekken van stadswandelingen ook makkelijker. Je kan de wandelingen ten slotte delen met andere gebruikers.
  • Foursquare’s afsplitsing Swarm laat je nu makkelijk inchecken op een locatie dan ooit. Met een nieuw widget ben je maar één veeg verwijderd van inchecken.
  • (video) Niet alleen Adobe vernieuwde deze week zijn tekenapps voor de iPhone en iPad, ook Autodesk komt nu met een geheel vernieuwde tekenapp. Sketchbook Mobile is er nu voor de iPhone en iPad, heeft een frisse interface en gedetailleerde gereedschappen om vormen mee te dupliceren en te bewerken.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.