iculture-vandaag
iCulture Vandaag
applewatch_display

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 30 september 2014

Vandaag op iCulture alles over de Apple Watch in Parijs, iAd in Nederland en België, de vernieuwde NU.nl en SBS Kijk apps en meer.

applewatch_displayOverdonderd door de flinke lading nieuws die vandaag op iCulture voorbijkwam? Geen nood, want aan het einde van de dag zetten we alles nog eens rustig op een rij in iCulture Vandaag. Met ditmaal aandacht voor het ‘s nachts verschenen iOS 8.1, maar ook de Apple Watch in Parijs. Daarnaast ontdekten we dat iAd stiekem in Nederland en België is uitgerold en kregen NU.nl en SBS KIJK vernieuwde iOS-apps.

Nieuws

Accessoires

Apps

  • NU.nl heeft zijn iOS-app vernieuwd. Je kunt nu regionieuws lezen en de zoekfunctie is vernieuwd.
  • SBS Kijk is een vernieuwd televisieplatform van SBS. De app voelt alleen incompleet.
  • Mis je de camerarol in iOS 8? My Camera Roll brengt hem terug naar de iPhone en iPad.

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
gMusic Player 2 iOS

  • (afgebeeld) Deze onofficiële applicatie om je Google Play Music-abonnement mee te kunnen beluisteren, heeft nu ondersteuning voor iOS 8 en laat je inloggen met de wachtwoordenapp 1Password.
  • Deze veelzijdige Twitter-app is op een hoop punten verbeterd in versie 2.8.1. De applicatie is geoptimaliseerd voor de iPhone 6, iPhone 6 Plus en iOS 8 en heeft nu de optie om ronde profielfoto’s weer te geven. Gebruikersprofielen werden opnieuw ontworpen, en vastlopers zouden verholpen moeten zijn. Niet allemaal helaas, merken we als we de nieuwe versie testen.
  • De onbekende maar degelijke cloudopslagdienst van VPN-leverancier F-Secure is geoptimaliseerd voor iOS 8, zodat je niet langer kampt met vastlopers en functies die niet werken.
  • Facebook heeft zijn maandelijkse appupdate gehad voor iPhone en iPad en als altijd zijn de gevolgen voor gebruikers niet meteen duidelijk, omdat Facebook sommige functies op sommige gebruikers test en de app voor iedereen anders kan zijn. Wel is duidelijk dat de app niet is geoptimaliseerd voor de iPhone 6. Daarop ziet Facebook er dus nog even ‘ingezoomd’ uit.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2014, 22:02
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.