iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Infuse 3 overzicht (Custom)

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 21 oktober 2014

Vandaag op iCulture las je alles over Infuse 3, de overname van Datumprikker door Week Calendar, geheimzinnige Apple Watch-cijfers en meer.

Infuse 3 overzicht (Custom)Aan het einde van de dag zetten we de feiten nog eens voor je op een rij. Zo ben je in één keer weer bij en kun je meepraten over alle belangrijke Apple-ontwikkelingen van de dag. Zo praten we na over iOS 8.1 en is er ook nationaal nieuws: het Nederlandse Week Calendar heeft Datumprikker overgenomen. Daarnaast verscheen eindelijk de grote 3.0-update voor Infuse in de App Store.

iCulture

Nieuws

Apps

Gidsen en workshops

Meer vandaag

Boxer

  • Facebook Paper (gratis, Universeel: Nee, iOS 7.0+, Amerikaanse App Store) In deze update van Facebook Paper is ondersteuning voor de grotere schermen van de iPhone 6 ingebouwd. Ook zijn er bugs opgelost. Voorlopig nog alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store.
  • (afgebeeld) Deze mailapp heeft een compleet vernieuwd ontwerp gekregen, laat je meerdere mails tegelijkertijd bewerken en is geoptimaliseerd voor iOS 8 en de iPhone 6.
  • Apple’s portaal voor ontwikkelaars heeft een simpele maar handige functie gekregen: je kunt voortaan inloggen met Touch ID.
  • Deze handige widget-app heeft er drie nieuwe widgets bij: voor je netwerk, barometer en het lokale weer.
  • Google’s documentenapp ondersteunt nu sneltoetsen met hardwaretoetsenborden. Onder de optie Ontvangen zie je nu documenten die met je zijn gedeeld.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.