Mogelijke verpakking Apple Watch te zien op foto’s

Op Instagram zijn foto's verschenen van de verpakking van de Apple Watch en een horlogebandje. Het is nog onduidelijk of de foto's echt zijn.

De vermoedelijke verpakking van de Apple Watch is voor het eerst te zien op foto’s. Op Instagram verschenen een aantal foto’s, waarop ook verpakkingen van de horlogebandjes te zien zijn. Op de foto’s is de 42mm stalen Apple Watch met Milanese loop te zien op een houder. De foto’s blijken te zijn gemaakt in het kantoor van Daily Mail, op het adres 51 Astor Place in New York. Meest voor de hand liggende verklaring is dat deze krant een demonstratie van de Apple Watch heeft gekregen.


apple watch verpakking

Op de foto’s is ook een verpakking van een bruin lederen bandje te zien. Die komt overeen met een foto die een paar weken geleden op de vacaturepagina van Apple verscheen. De verpakking leek toen van plastic te zijn gemaakt, met een kleine vernauwing in het midden. De verpakking op de foto heeft dat niet.

apple watch horlogebandje bruin leer

Het is dan ook goed mogelijk dat de verpakkingen uiteindelijk nep zijn. Sinds de Apple Watch werd aangekondigd circuleert er namaak uit China. Het zou hier domweg kunnen gaan om de verpakking van namaakproducten, die Daily Mail in huis heeft gehaald.

De persoon die de foto’s op Instagram plaatste, Jeremy Gan, heeft zijn account inmiddels afgeschermd. Hij werkt voor de Daily Mail.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.