iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 6 augustus 2015

Wat gebeurde er zoal op iCulture, op donderdag 6 augustus? We zetten de artikelen van de dag op een rij in een nieuwe iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logo
Op donderdag 6 augustus gebeurde er weer van alles op iCulture. Zo blijkt iMessage niet zo veilig als je misschien dacht, en gaat Apple meer Android-apps ontwikkelen. Ook bespreken we weer allerlei nieuwe apps en updates, en kijken we met een ietwat sarcastische blik naar een spijkerbroek met een iPhone-accu erin.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

  • iCulture Deals is ook vandaag de aangewezen plek voor alle goedkope apps, games, accessoires en nog veel meer koopjes.

Meer vandaag

Darkroom opties
Deze apps en updates waren te leuk om te laten liggen.

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Op de Mac is het nu makkelijker geworden om snel een taak aan je Wunderlist toe te voegen.
  • Cs Music Pro (€2,99 + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Het Up Next menu is compleet vernieuwd, zodat je gemakkelijker door de app navigeert.
  • Kobo Books (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Je kunt nu gemakkelijker de series van boeken bij elkaar zetten.
  • Doka: Foto en Video Editor (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.4+) - Darkroom 2 voegt 14 nieuwe functies toe, zoals het delen van filters en een professionele kit.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.