iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 29 mei 2015

Apple komt met een fix voor de iMessage Bug, wat heb jij als iOS-gebruiker aan Google I/O gehad en veel meer in iCulture Vandaag.

iCulture Vandaag logoIn iCulture Vandaag van vrijdag 29 mei onder andere aandacht voor een fix van Apple voor de iMessage bug en de hoogtepunten van Google I/O, voor iOS-gebruikers natuurlijk. Daarnaast hebben we twee interessante apps voor je: Spark gaat zorgen dat je weer verliefd wordt op e-mail en met MooVee kun je bijhouden welke films je nog wilt kijken.

Tips en gidsen

  • Google heeft nu ook een eigen fotodienst en misschien vraag je je af: “>is Google Foto’s beter dan Apple’s iCloud Foto’s? Wij hebben het voor je uitgezocht en keken naar opslagruimte, prijs, privacy en extra functies.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

  • Ook vandaag hebben we de laatste koopjes op het gebied van apps, games en andere zaken voor je op een rijtje gezet.

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om over te slaan:
Geometry-wars-3-ios

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Als je nog op zoek bent naar een uitdagende game, dan ben je bij Geometry Wars 3 aan het juiste adres.
  • Dropbox (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Opmerkingen maken is gemakkelijker geworden en een vervelende PDF-bug is opgelost.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je hoeft je niet meer apart aan te melden om van Spotter gebruik te maken. Handig!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.