Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 22 juni 2015

Wat gebeurde er vandaag allemaal op iCulture? Je las over de voorverkoop van de Pebble Time, Apple zwicht voor Taylor Swift en we hadden apps voor kleurenblinde en slechthorende mensen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoDe macht van Taylor Swift bleek vanochtend vroeg: één blogberichtje was voldoende om te zorgen dat Apple voortaan wel geld betaalt aan artiesten tijdens de 3 maanden durende proefperiode van Apple Music. Maar er gebeurde meer: Tim Cook vertelde in China dat Apple bij nieuwe producten steeds meer rekening houdt met de Chinese smaak en de Pebble Time ging in de voorverkoop. Maar wie hoopte op een koopje, kwam bedrogen uit.

Nieuws

  • De macht van Taylor Swift: Apple gaat artiesten betalen tijdens de proefperiode van Apple Music.
  • Apple werkt aan een virtuele homeknop voor de iPhone, waardoor de fysieke knop verdwijnt. Maar het kan nog wel even duren voordat ‘ie er komt.
  • Dat er nu goudkleurige iPhones in de winkel liggen hebben we te danken aan de Chinezen. Tim Cook vertelde in een interview, dat Apple bij nieuwe producten steeds meer rekening houdt met de smaak van China.
  • De Pebble Time is in de voorverkoop gegaan. Je betaalt 249 euro en dat is een forse prijs voor mensen die dachten stukken goedkoper uit te zijn dan met ‘die andere smartwatch’.

Apps

Tips en uitleg

iCulture Deals

  • In iCulture Deals weer een boel leuke koopjes, zowel hardware als software.

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om aan ons voorbij te laten gaan:

  • Airbnb (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 16.0+) - Je kunt makkelijker favoriete advertenties delen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Makkelijker de community vragen om advies.
  • Marktplaats - koop en verkoop (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Kopers ontvangen een push notificatie als ze zijn overboden.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Eerste grote update. Nu met nieuw design voor de reader en een snelle leesmodus, zodat je meteen kunt beginnen met lezen.

Wegens omstandigheden iets later dan je van ons gewend bent.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.