iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 1 juli 2015

In de iCulture Vandaag van 1 juli onder meer de uitgelekte buiten- en binnenkant van de iPhone 6s en allerlei nieuwtjes en tips over Apple Music.

iCulture Vandaag logoDe dag na iOS 8.4 en Apple Music is er geen tijd om in het zonnetje uit te rusten. Er gebeurde weer heel wat in Apple-land, maar gelukkig is daar de iCulture Vandaag: een handig overzicht met alles wat er gebeurde op een rijtje.

Nieuws

Apps

Tips en uitleg

iCulture Deals

  • In iCulture Deals van vandaag is er weer ruimschoots aandacht voor goedkopere apps, games en accessoires. We hebben bijvoorbeeld een stijlvolle Bluetooth-speaker en een fikse reservebatterij.

sleep-cycle-ios

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om te laten schieten:

  • Sleep Cycle - Sleep Tracker (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - De alarmklok is flink uitgebreid en laat je nu ook de Sleep Notes van de nacht ervoor aanpassen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Puzzelgame met een schattige onhandige robot in de hoofdrol.
  • Sky Guide (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - Volg de missie van New Horizons naar Pluto vanuit deze astronomie-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.