iCulture organiseert exclusieve voorpremière Jobs-film: win hier kaarten

iCulture.nl organiseert een zeer exclusieve voorpremière voor de film JOBS over het leven van Steve Jobs, met Ashton Kutcher.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Jobs posterVanaf 5 september draait de film Jobs in de bioscoop, de veelbesproken filmbiografie over Apple-oprichter Steve Jobs. Een bizar goed lijkende Ashton Kutcher vertolkt daarin de rol van Steve Jobs. Nog een paar weken wachten? Welnee! iCulture heeft voor jullie iets bijzonders geregeld. Op zaterdag 17 augustus organiseren wij een besloten voorpremière, waar de film voor het eerst in Nederland voor een algemeen publiek wordt vertoond. Een feestje waar jij als iCulture-lezer bij kunt zijn! Wij geven namelijk kaartjes voor deze exclusieve première weg.

Dit artikel verscheen eerder deze week en is opnieuw gepubliceerd om de actie nog eens extra onder de aandacht te brengen.
Sneller deze film bekijken kan niet, want onze voorstelling vindt al een paar uur na de Amerikaanse premiere plaats. Om kans te maken om bij onze voorpremière van Jobs aanwezig te zijn hoef je alleen maar een antwoord te geven op onderstaande vraag. Uit alle deelnemers kiezen wij 75 winnaars die bij dit privéfeestje aanwezig mogen zijn. Deelnemers die meerdere keren achter elkaar proberen mee te doen worden gediskwalificeerd, dus zorg ervoor dat je tevreden bent met je ingestuurde antwoord. Het wedstrijdformulier sluit dinsdag 13 augustus om 23:00 uur. De winnaars krijgen op woensdag 14 augustus bericht.

Wedstrijdformulier

Let op: het wedstrijdformulier kan niet in onze app worden getoond. Kies in de app het Deel-icoon (derde icoon in de artikeloptiebalk) en kies vervolgens ‘Open in Safari’ om het artikel in je mobiele browser te openen. We raden echter aan het formulier op je desktop-computer in te vullen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Wees er wel zeker van dat je zaterdagochtend 17 augustus om 10:00 uur bij de voorpremière aanwezig kunt zijn. We hebben immers maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar en de kans is groot dat veel mensen maar wat graag jouw plekje willen bemachtigen. Alle feiten over de exclusieve première, in samenwerking met Entertainment One Benelux, vind je hieronder:

  • Wat: Exclusieve voorpremière Jobs
  • Waar: Ketelhuis Amsterdam
  • Wanneer: zaterdag 17 augustus (let op: gelijktijdig met Lowlands 2013)
  • Hoe laat: 10:00 uur inloop, film start om 10:30 uur
  • Hoeveel: Elke winnaar ontvangt één gratis persoonlijke toegangskaart op naam.

Over Jobs

Steve Jobs Ashton KutcherAls lezer van iCulture weet je uiteraard al een hoop over Steve Jobs en de betreffende film, maar voor het gemak zetten we alle feiten nog eens op een rijtje. In deze nieuwe speelfilm volgen we Ashton Kutcher als Steve Jobs, vanaf het begin van Apple tot aan de introductie van de allereerste iPod. Hierdoor geeft de film een ontzettend visuele kijk in het leven van Jobs, maar zien we ook hoe bijvoorbeeld de werksfeer bij Apple was tijdens de vroege dagen van het bedrijf. Naast Jobs komen ook een aantal andere bijzondere (soms voormalig) Apple-prominenten in beeld, waaronder Steve Wozniak, Jonathan Ive, Daniel Kottke, Mike Markkula en John Sculley. Hierdoor is de film ook voor de grootste Apple-fans een feest van herkenning.

De afgelopen tijd hebben we op iCulture geregeld aandacht besteed aan Jobs. De filmposter in de Verenigde Staten kwam voorbij, voorgegaan door de eerste officiële trailer in juni. Ook interessant is de website voor de film, die geheel met Tumblr is gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2013, 16:01
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen ashton kutcher, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.