iCulture Awards
iC awards featured v3

De iCulture Awards 2014 zijn bekend!

Het is zover! De uitslag van de iCulture Awards 2014 is bekend. Dit waren de beste apps van 2014 volgens de redactie en de iCulture-lezers!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is zover: de uitslag van de iCulture Awards is bekend! De lezers én de redactie kozen de beste, meest vernieuwende en populairste apps van 2014.


iC awards featured v3

Eerlijk gezegd was het een behoorlijk lastige klus om de meest innovatieve apps van 2014 te kiezen. Terwijl we voorgaande jaren makkelijk een lijstje konden maken van apps die het écht anders aanpakten en invloed hebben gehad op een hele generatie apps (denk aan Clear of Mailbox), was dat in 2014 een stuk lastiger. Het jaar 2014 lijkt vooral een overgangsjaar te geweest voor appontwikkelaars: er waren veel ontwikkelaars die aanpassingen deden voor de nieuwe mogelijkheden van iOS 8, maar er was relatief weinig disruptie door apps die een compleet nieuwe categorie apps in het leven riepen of apps die een bestaand probleem compleet anders aanpakten. Desondanks hebben we als jury een mooie selectie kunnen maken van apps die in 2014 een flinke sprong vooruit hebben gemaakt of in 2014 nieuw in de App Store verschenen en indruk maakten. Je vindt de juryprijzen van de iCulture-redactie in de lijst, gevolgd door de nummers 2 en 3.

Hier lees je de uitslag: iCulture Awards 2014

Publieksprijzen

Als iCulture-lezers konden jullie natuurlijk ook meestemmen bij de iCulture Awards. Het resultaat daarvan vind je terug bij de publieksprijzen. Bij heel wat categorieën waren jullie het eens met de juryprijzen, maar er waren ook heel wat categorieën waarbij de publieksprijs totaal anders uitpakte. Kijk snel of jouw favoriete apps inderdaad hebben gewonnen en welke apps de runners-up waren.

Winnaars van het iTunes-tegoed

Heb je meegedaan aan de stemming voor de iCulture Awards, dan maakte je kans op iTunes-tegoed ter waarde van 25 euro.

De willekeurig gekozen winnaars van het iTunes-tegoed van €25,- zijn:

  • Jeroen van K.
  • Sander F.
  • Heidi O.
  • Liv N.
  • Jonathan de L.

Het tegoed wordt zo spoedig mogelijk naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd. Gefeliciteerd!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.