Het mysterie van de verdwenen App Store-apps

Sinds gisteren zijn zo'n 100 pagina's met iPhone-applicaties uit de App Store verdwenen, als we de lijstweergave mogen geloven. Maar er lijkt iets mis met de weergave van de lijst, die alle apps van na 15 september niet meer vertoont.

iPhone applicatiesSinds gisteren lijkt het aantal applicaties in de App Store drastisch ingeperkt. Waren er eerst bijna 200 pagina’s met applicaties in de Amerikaanse App Store, sinds gisteren is dat aantal gedaald naar minder dan 100. Wat is er aan de hand? Eén verklaring zou kunnen zijn, dat Apple een betere onderverdeling heeft gemaakt in applicaties die specifiek voor de iPhone en voor de iPod touch zijn bedoeld. Maar dat verklaart niet de plotselinge halvering.

Een andere verklaring die wat plausibeler klinkt, is dat alle nieuwe applicaties die sinds 15 september in de App Store zijn verschenen, niet meer worden getoond. Dat wijst op een technisch probleem bij het weergeven van de lijst. Pas verschenen applicaties zoals Atari’s Super Breakout en Missile Command (verschenen op 22 en 23 september) zijn namelijk wel gewoon te vinden met de zoekfunctie.

Via: Macenstein

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2008, 12:33
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.