Het is officieel: Jezus gebruikt een iPhone

Een vrouw uit Barcelona ontdekte in de bast van een boom het silhouet van Jezus. Nu komt dat wel vaker voor onder gelovigen, maar in dit geval was er iets vreemds aan de hand: de mysterieuze verschijning gebruikt een iPhone!

Jezus iPhoneDe term Jesus Phone is misschien toch niet zover gezocht. Wanneer Jezus zich op mysterieuze wijze openbaart zien we meestal niet meer dan een man met een ringbaardje. De Spaanse Eulalia Beltran zag echter iets anders in de bast van een boom in Barcelona: Jezus, met in z’n hand iets dat toch wel verdacht veel op een iPhone lijkt. Beltran herkende het meteen, want ze wil al sinds de lancering van de iPhone in de VS een iPhone kopen.

Beltran schakelde vertegenwoordigers van de katholieke kerk in Barcelona in en die bevestigden dat Jezus inderdaad is gespot in de Catalaanse stad. Ze willen echter niet bevestigen dat Jezus inderdaad een iPhone gebruikt en verwijzen naar het Vaticaanse beleid om geen verbanden te leggen met zaken die dun en trendy zijn. Een vertegenwoordiger die anoniem wilde blijven, bevestigde echter dat Jezus al sinds begin juli een iPhone gebruikt. The Holy Observer, God’s $1 Source for Christian News, doet verslag. Humor? Mowah, The Holy Observer trekt de grap iets te ver door. Maar een knap staaltje Photoshop is het wel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2007, 17:38
Categorie Achtergrond
Onderwerp barcelona

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.